Belediyeler

Antalya Büyükşehir Belediyesi 6 farklı meslekten çok sayıda personel alımı yapacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere 6 farklı meslek grubundan KPSS şartsız ve sınavsız personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 11-17 Ağustos tarihleri arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bizzat yapılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 11 Ağustos 2023 tarihinde İŞKUR üzerinden yeni iş ilanları yayınladı. İlanlara göre belediye, otomotiv boya ustası, otomotiv kaporta ustası, temizlik personeli, beden işçisi, temizlik işçisi ve şoför olmak üzere toplamda 62 personel alacak.

Kadro Dağılımı

Büyükşehir belediyesine 5 Otomotiv boya ustası, 5 Otomotiv kaporta ustası, otobüs saha Kapalı alan ve atölye temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere 10 temizlik personeli, 7 beden işçisi, cadde ve sokak temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere 33 temizlik işçisi ve 2 şoför alımı yapılacaktır.

Personel alımına başvurmak isteyen adayların Antalya il sınırları içinde ikamet ediyor olması, askerlik ile ilişkisi bulunmaması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gibi genel şartları taşıması gerekiyor. Ayrıca her meslek grubu için özel şartlar da belirlendi.

Otomotiv boya ustası ve otomotiv kaporta ustası kadroları için başvuracak adayların 25 ile 50 yaş arasında olması, ilgili alanda en az 3 yıl tecrübe sahibi olması, ustalık belgesine sahip olması gerekiyor. Şoför kadrosu için başvuracak adayların ise tır şoförü ehliyetine sahip olması ve en az 3 yıl tecrübe sahibi olması gerekiyor.