BİG CHEFS halka arz sonuçları: Big Chefs ne zaman işlem görecek? İşlem tarihi ve hisse fiyatı

Geçtiğimiz günlerde halk arz başvurularını tamamlayan Big Chefs için araştırmalar hız kazandı. Yatırımcılar meraka Big Chefs halka arz sonuçlarını bekliyor. Sadece ülkemizde değil, aynı zamanda Orta Doğu ve Avrupa bölgesinde de faaliyet gösteren Big Chefs ne zaman borsada işlem görecek? Halka arz sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) geçtiğimiz hafta Büyük Şefler Gıda Turizm Tekstil Danışmanlık Organizasyon Eğitim Sanayi ve Ticaret AŞ olan Big Chefs’in başvurusunu onaylamıştı. 3-5 Mayıs tarihleri arasında talep toplama yapıldı. Gözler ise şimdi Borsa İstanbul’a çevrildi.

BİG CHEFS HALKA ARZ SONUÇLARI

Yapılan açıklamaya göre Big Chefs’in halka arzında toplam büyüklük 832,5 milyon TL olurken, halka arza katılan yatırımcı sayısı 1,8 milyon oldu.

Büyük Şefler Gıda Turizm Tekstil Danışmanlık Organizasyon Eğitim Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arzında 3–4–5 Mayıs 2023 tarihlerinde 1 TL nominal değerli pay için 22,50 TL’den talep toplanmıştı.

BİG CHEFS NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Yatırım yapanlar Big Chefs’in ne zaman işlem göreceğini merak ediyor. BIGCH olarak işlem görecek olan firma için henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Exit mobile version