Altınınızı sakın bozdurmayın! Yatırımcılara acil uyarı yapıldı: İşte 9 Mayıs tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları

Altın fiyatları kadar fiyatlarla ilgili yapılan açıklamalar da yakından takip ediliyor. Gelen son habere göre yatırımcılar için çok önemli bir açıklama yapıldı. Altınınızı sakın bozdurmayın! Yatırımcılara yapılan uyarı ve 9 Mayıs altın fiyatları haberimize eklendi.

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri özellikle 14 Mayıs seçim öncesinde yakından takip ediliyor. Pek çok isim bu haftaya ilişkin önemli uyarılarda bulundu. Bir uzman isim yaptığı açıklamasında Çarşamba günü ABD’de enflasyon verilerinin açıklanacağını belirterek, “Enflasyon 5’e düşmüştü ve değişmesi beklenmiyor.” ifadesini kullandı.

ARTMAYA BAŞLAYACAK

Şatıroğlu, yaptığı açıklamasında “Temmuz verisinden itibaren baz etkisiyle de enflasyonun hızlı düşmesini bekliyorum. Eylül ayında faiz indirimi beklentileri artmaya başlayacaktır” dedi. Peki, bugünün altın fiyatları ne kadar? 9 Mayıs tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları haberimizde..

ALTININIZI SAKIN BOZDURMAYIN

Ünlü analist açıklamasında “‘Bu hafta fiyatlar ne olursa olsun altınınızı veya dövizinizi mecbur kalmadıkça bozmayın, bekleyin. Dolar bozup altın almak, altın bozup euro almak gibi işlere kalkışmayın. Alış ve satış arasındaki marj sermayenizi yer bitirir.” ifadelerine yer verdi.

DOLAR VE EURO’DA ARTIŞ BEKLENİYOR

Uzman isim yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

‘Bu hafta fiyatlar ne olursa olsun altınınızı veya dövizinizi mecbur kalmadıkça bozmayın, bekleyin. Dolar bozup altın almak, altın bozup euro almak gibi işlere kalkışmayın. Alış ve satış arasındaki marj sermayenizi yer bitirir”

GRAM ALTIN NE KADAR?

Önceki kapanışı 1.267,55 TL’den yapan gram altın bugün 1.270,34 TL alış, 1.270.53 satış fiyatından işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR OLDU?

Önceki kapanışını 9.352,00 TL üzerinden yapan cumhuriyet altını 9.220,00 liradan alınıyor, 9.359,00 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Önceki kapanışını 4.616.00 TL üzerinden yapan yarım altın 4.540,00 liradan alınıyor, 4.624,00 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın, son kapanışını 2.294,00 TL seviyesinde yapmıştı. Son olarak 9 Mayıs itibariyle 2.249,00 liradan alınıyor, 2.298,00 liradan satılıyor.

TAM ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Tam altın 9 Mayıs günü 8.903.28 TL alış, 9,081,36 TL satış fiyatından el değiştiriyor.

Exit mobile version