Editörün SeçtikleriGenel

Gece saatlerinde Adıyaman’da büyük deprem! Vatandaşlar panikledi: Çevre iller hep hissetti

6 Şubat tarihinde Türkiye Kahramanmaraş depremi ile sarsıldı. Meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerden büyük hasar alan illerden biri olan Adıyaman’da gece saatlerinde şiddetli deprem oldu. Kandilli ve AFAD depreme ilişkin verileri peş peşe açıkladı. İşte Adıyaman depremi..

Gelen son habere göre Adıyaman’da akşam saatlerinde şiddetli bir deprem oldu. Depremin şiddeti ile çevre illerinde sarsıldığı ifade edildi.

ADIYAMAN’DA DEPREM OLDU

Adıyaman’da deprem oldu. AFAD yaptığı açıklamasında depremin şiddetini 4,6 olarak açıkladı. Depremin derinliği ise 8,64 km olarak belirtildi.

KANDİLLİ DE DUYURDU

Bir diğer açıklama da Kandilli tarafından geldi. Kandilli yaptığı açıklamasında depremin büyüklüğünü 4,7 olarak belirtti. 9 km derinliğindeki depremin merkez üssü Yeşilyurt olarak açıklandı.

“CAN VEYA MAL KAYBI YOK”

Adıyaman Vali Vekili Muhammet Tugay, “Şu an için herhangi bir can veya mal kaybı tespit edilmemiştir.” dedi. Tugay, ekiplerin sahadaki taramalarının devam ettiğini kaydetti. Adıyaman Safvan Bin Muattal Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan bazı depremzedeler sarsıntı nedeniyle yurdun bahçesine indi.