Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Kırmızı et fiyatlarına seçim öncesi büyük indirim: Sonunda et fiyatları düşüyor! Artık herkesin evine et girecek.. İşte yeni fiyatlar

Hızla artış gösteren enflasyon fiyatları ne yazık ki birçok gıda ürününün artmasına neden oldu. Başta kırmızı et olmak üzere temel gıda ürünlerine gelen zamlar vatandaşların hem belini hem de cebini büktü. Ancak seçim öncesinde güzel haber geldi. Kırmızı et fiyatlarına indirim yapılacağı belirtildi. Artık herkesin evine bu şekilde et girebilecek. İşte yeni fiyatlar

Ekonomik kriz sebebiyle pek çok kişi evine et alamıyor. Ancak Et ve Süt Kurumu’ndan vatandaşları sevindiren haber geldi. Et fiyatlarına indirim yapılacağı belirtildi. Kilo fiyatı 350 TL’ye kadar çıkan kırmızı etin son durumu merak konusu oldu.

KIRMIZI ETE İNDİRİM YAPILACAK

Fahiş fiyatlar sonrasında kırmızı et fiyatlarına indirim yapılacağı belirtildi. Et ve Süt Kurumu çiftçiye gelen destek ödemesi sonrasında vatandaşlara indirim müjdesi verdi. Peki, kırmızı ete ne kadar indirim gelecek?

Kilo fiyatı 350 TL’ye kadar çıkan kırmızı et fiyatları için indirim kararı alındı. Gelen son habere göre mayıs ayının sonuna kadar 16 bin baş canlı kesimlik büyükbaş hayvanlardan elde edilecek karkas satışı yapılacağı belirtildi. Bununla birlikte kırmızı et fiyatlarında 90 TL’lik bir indirim söz konusu olacak.

ESK GÜZEL HABERİ VERDİ

Et ve Süt Kurumu’nun şubelerinden vatandaşlar uygun fiyata kırmızı et ve kuşbaşı alabilecek. Öngörülen fiyatlara göre kıymanın kilosu 200 TL, kuşbaşının ise 220 TL civarından satılması bekleniyor.