Acı haber sabah geldi: Otomobil sulama kanalına düştü! Çok sayıda çocuk hayatını kaybetti.. Anne aranıyor

Sabah saatlerinde Şanlıurfa’dan acı haber geldi. Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde kontrolden çıkan otomobil sulama kanalına düştü. Aracın sürücüsü kendi imkanları ile kurtuldu. Ancak ekipler çocukları ve araçtaki anneyi ararken acı haberi verdi. İşte detaylar..

Kaza Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Ulubağ Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Hasan Ç’ye ait olan araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinden sonra devrilerek sulama kanalına düştü. Kazada 4 çocuk hayatını kaybetti.

SÜRÜCÜ KENDİ İMKANLARI İLE ÇIKTI

Araç sürücüsü meydana gelen korkunç kazada kendi imkanları ile çıktı. Dalgıç polis ve itfaiye ekipleri aracın içerisinde olduğu bildirilen anne ve 5 çocuğunu aramaya başladı. Suya gömülen araç içerisindeki İbrahim (4), Ecem (5), Aysun (9), ve Asmin Çetin’in (11) cansız bedenine ulaşıldı.

ANNE VE OĞLU ARANIYOR

Araç vinç yardımı ile suyun dibinden çıkartılırken, araç içerisinde olup akıntı sebebi ile sürüklenen anne Özlem ve oğlu Müslüm Çetin (1) için arama çalışmaları devam ediyor..

ADLİ TIP KURUMUNA KALDIRILDI

Acı haberlerin peş peşe geldiği kazada hayatını kaybedenler göz yaşları ile Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Ekipler kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

Exit mobile version