Editörün SeçtikleriGenelPolitika

MHP’li başkan 1 kilo uyuşturucuyla yakalandı: Önce reddetti, sonra doğruladı! Yönetim feshedildi

Gelen bir son dakika haberine göre MHP’li başkan bir kilo uyuşturucu ile yakalandı. MHP Bitlis Hizan İlçe Başkanı Eyüp Üste, Diyarbakır’da 1 kilo uyuşturucu ile yakalandı. İlk önce reddetti, daha sonra iddiaları doğrulayınca genel merkezin talimatı ile ilçe yönetimi feshedildi.

Diyarbakır’da dün düzenlenen operasyonda MHP Hizan İlçe Başkanı Eyüp Üste gözaltına alındı. 1 kilo uyuşturucu ile yakalanan Üste’nin olayı sonrasında MHP Genel Merkezin talimatı ile Bitlis Hizan ilçe yönetimi feshedildi.

İLGİLİ MADDELER GEREĞİNCE FESHEDİLMİŞTİR

Konuya ilişkin Bitlis İl Başkanlığı hesabından paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda, “Bitlis Hizan MHP İlçe Yönetimi Kurulumuz genel merkezimizin takdirleri sonucu, parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince feshedilmiştir” denildi.

“BİZİMLE HİÇBİR İLGİSİ YOK”

Aktarılan habere göre MHP Bitlis İl Başkanı Tekin Uçak’ın bu olayı ilk reddettiği daha sonra doğruladığı belirtildi. Uçak, Eyüp Üste’nin ‘istifa’ gerekçesini ise “Kendisi yetersiz kalmıştı. İstifa bu kötü hadiseye denk geldi. İstifadan sonra haberdar olduk, olmaması gerekirdi. Bizimle hiçbir ilgisi yok. Bizde de bu tarz olaylar olmaz” şeklinde açıkladı.