ÖDEMELER YARIN BAŞLIYOR: TC kimlik numarası sonu 0, 2, 4, 6, 8 ile bitenler! Net 1.250 TL para yatırılacak

Mayıs ayının gelmesi ile birlikte pek çok kişi ödemeleri araştırmaya başladı. Devletin sağladığı ödemeler arasında olan KYK burs ve kredi ödemeleri özellikle aybaşında öğrencilerin en çok araştırdığı konular arasında yerini alıyor. Ödemelerin yarı yani 6 Mayıs tarihinde başlayacağı belirtildi. Mayıs ayı yapılacak KYK ödemelerine ilişkin son gelişmeler haberimizde

Devletin sağladığı ödemeler her yıl zamlanarak artmaya devam ediyor. Üniversite öğrencilerinin eğitim hayatlarına ekonomik açıdan daha rahat devam edebilmesi adına KYK burs ve kredi ödemesi yapılıyor. Her ay düzenli olarak hesaplara yatırılan KYK burs ve kredi ödemelerinin mayıs ayı için geri sayım başladı.

KYK BURS VE KREDİ TAKVİMİ AÇIKLANDI

Kredi ve Yurtlar Kurumu her ayın ilk haftasında TC kimlik numarasının son hanesine göre düzenli ödeme yapıyor. Mayıs ayına giriş yaptığımız bu günlerde öğrenciler özellikle KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman yatırılacak? Sorusunu sormaya başladı.

98

MAYIS AYI KYK BURS VE KREDİ ÖDEMELERİ

TC Kimlik Numarasının Sonu 0 Olanlar: Her ayın 6’si

TC Kimlik Numarasının Sonu 2 Olanlar: Her ayın 7’si

TC Kimlik Numarasının Sonu 4 Olanlar: Her ayın 8’i

TC Kimlik Numarasının Sonu 6 Olanlar: Her ayın 9’u

TC Kimlik Numarasının Sonu 8 Olanlar: Her ayın 10’u

NET 1.250 TL ÖDENECEK

KYK ödemesi adı altında öğrencilere net 1.250 TL ödeme yapılıyor. Öğrenciler ödemelerini Ziraat Bankası ATM’lerinden çekebiliyor.

Exit mobile version