Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

T.C. kimlik numarasının sonu 4 ve 6 olanlar: Devlet bugün ödeme yapacak! TC no sonu 0, 2 ve 8 olanlar ise..

Devlet, çeşitli isimler adı altında ödemelerine tüm hızıyla devam ediyor. Gelen son habere göre TC kimlik numarasının son hanesine göre yapılan ödemeler bugün devam edecek. Konuya ilişkin Bakan Kirişçi tarafından önemli bir açıklama geldi. İşte detaylar

TC kimlik numarasının sonu 4 ve 6 olanlara güzel haber geldi. Devlet bugün ödeme yapacağını açıklandı. TC kimlik numarasının sonu 0, 2 ve 8 olanlar için de ayrı açıklama geldi.

ÖDEMELER SAAT 18.00’DEN SONRA BAŞLIYOR

Tarımsal destek ödemeleri devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre bugün TC kimlik no sonu 4 ve 6 olanlara ödeme yapılacak. Ödemeler saat 18.00’den sonra başlayacak. İşte Bakan Kirişçi’nin konuya ilişkin yaptığı açıklaması ve detaylar:

PARALAR TC KİMLİK NUMARASININ SON HANESİNE GÖRE HESAPLARA YATIYOR

Bakan Kirişci, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ”5,5 milyar TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Böylece 2023 yılında tarımsal destekleme bütçemiz 57,6 milyar TL’ye ulaşmıştır. Bugün ödeyeceğimiz 5,5 milyar TL destekleme ödemesiyle birlikte 2023 yılı desteklemelerimizin yüzde 56’lık kısmını oluşturan 32,4 milyar TL’yi çiftçilerimizin hesaplarına aktarmış oluyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun.” dedi.