Turkcell’den güzel haber: Yüzde 25 indirim yapılacak! Kimlerin yararlanabileceği açıklandı

Turkcell’den güzel haber duyuruldu. Gelen son habere göre kurumsal aboneler için geçerli olacak yüzde 25’lik indirim kampanyasının başladığı açıklandı. Peki, bu kampanya ne zaman kadar devam edecek? Kampanyadan kimler yararlanabilir?

TURKCELL YÜZDE 25 İNDİRİM KAMPANYASI

Turkcell’in duyurmuş olduğu kampanyaya göre kurumsal müşteriler için geçerli yüzde 25 indirim yapılacak. Yurtiçi Kargo’nun resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanya 29 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek.

KAMPANYADAN NASIL YARARLANABİLİRİM?

Yapılan açıklamada Turkcell kurumsal müşterileri, Yurtiçi Kargo şube ve acentelerinden yapacakları gönderilerde yüzde 25 indirimli fiyattan yararlanabilecekleri açıklandı. İndirimli uygulaman yararlanmak için de

Turkcell Dijital Operatör uygulaması / hediye havuzundan İşTurkcell Plus programı üzerinden kampanya kodunu almanız gerekmektedir.

Kullanıcılar, alınan kampanya kodu ile Yurtiçi Kargo şube ve acentelerinden yapacakları gönderilerde, taşıma hizmet bedeli, adres alım hizmeti ve adrese teslim hizmeti üzerinden %25 indirim fırsatından yararlanabilirler.

KAMPANYA KOŞULLARI

Kampanya, yurt içi gönderiler için geçerli olup, şehir içi gönderiler hariçtir. Ayrıca, kampanya ve sunulan indirimler, başka kampanya veya indirimlerle birleştirilemez. Yurtiçi Kargo, kampanya süresini ve içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar.

Exit mobile version