Balıkesir’de facia! Öğrencileri taşıyan otobüsle tır çarpıştı: 33 kişi..

Sabah saatlerinde gelen bir son dakika haberine göre Balıkesir’in Susurluk ilçesinde lise öğrencilerini taşıyan tur otobüsü ile tır çarpıştı. Meydana gelen korkunç kazada 33 kişinin yaralandığı açıklandı. Aktarılan son habere göre araç içerisindeki yolcuların, Bursa’nın Osmangazi ilçesindeki Şehit Komando Er Samet Saraç Anadolu Lisesi’nden Ege Üniversitesi’ndeki etkinliklere katılmak için İzmir’den geldiği belirtildi.

Bursa Balıkesir karayolunun Susurluk bölgesinde korkunç kaza meydana geldi. Outlet mağazaları önünde aynı yöne giden Selman Eraslan’ın kullanmış olduğu tıra arkadan çarptı.

30’DAN FAZLA KİŞİ YARALANDI

Meydana gelen korkunç kazada yaralanan vatandaşlar Susurluk ve Balıkesir’de hastanelere kaldırıldı. 31 öğrenci, araç sürücüsü ve bir görevlinin hayati tehlikesinin olmadığı ifade edildi. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak da olay yerine gelerek kaza ile ilgili bilgi aldığı öğrenildi.

ETKİNLİĞE GİDERKEN KAZA GEÇİRDİLER

Otobüsteki yolcuların, Bursa’nın Osmangazi ilçesindeki Şehit Komando Er Samet Saraç Anadolu Lisesinden Ege Üniversitesindeki etkinliklere katılmak için İzmir’e hareket eden öğrenci grubu olduğu öğrenildi.

Exit mobile version