Editörün SeçtikleriGenelPolitika

Daha önceki seçimleri bilmişti: Seçim kahini açıkladı! Seçimi kazanan adayı resmen açıkladı “Tam olarak doğru oran..”

Türkiye adım adım seçime doğru gidiyor. Seçimlere artık 20 günden az bir süre kalınca vatandaşlar şimdiden kazanabilecek adayları konuşmaya başladı. Daha önceki yaptığı analizlerle seçim sonuçlarını doğru tahmin eden ABD’li Oswaldo Toromin, yaptığı açıklamasında ülkemizdeki seçime ilişkin tahminini açıkladı. İşte seçimi kazanacak aday..

Kullandığı özel yöntem ile ülkelerdeki seçimleri analiz eden Toromin seçim yapılan ülkelerde sonuçları tahmin ettiğini söylüyor. Bu defa ülkemizdeki seçim sonuçlarını söyledi. Peki seçimi Kılıçdaroğlu mu, Erdoğan mı kazanacak?

ANALİZ YAPTI

Çeşitli anket araştırma şirketleri düzenli olarak anket sonuçlarını paylaşarak kazanabilecek adayları tahmin etmeye çalışıyor. Seçim kahinine göre seçim sonuçlarını zaten sosyal medya trendleri ve Google tarafından söyleniyor.

“BUNU GÖRMEK ÇOK ZOR DEĞİL”

Kahin konuya ilişkin yaptığı analizinde şunları söylüyor:

“Bunu görmek benim için çok zor değil. Seçimleri Sayın Recep Tayyip Erdoğan kazanacak. Diğer adayın Kılıçdaroğlu olduğunu bir ay önce öğrendim.

“TAM OLARAK DOĞRU ORANI VERİYORUM”

Evet seçim çekişmeli ancak kazananı önceden belli. Oran verecek olursam Türkiye’deki güvenilir anketleri incelediğimde yüzde 53 ile Sayın Erdoğan çıkıyor. Ancak işin içine kendi yöntemlerim girince bu oy oranı biraz düşüyor. Seçimden sonra Türkiye’de meşhur olacağım çünkü tam olarak doğru oranı veriyorum:

Seçimi Recep Tayyip Erdoğan yüzde 51.8 oy oranıyla kazanacak. Şimdiye kadar edindiğim tecrübeler bana bunu söylüyor”