61 TL BİRDEN FARK: Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altını olan ve altın alacaklar dikkat

Altına yatırım yapan ve yatırım yapacakların yakından takip ettiği Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in yaptığı son açıklamalar herkes tarafından dikkat çekiyor. Son olarak yaptığı açıklamalar altını olan ve altın alacakları yakından ilgilendiriyor. İşte detaylar..

Yaptığı açıklamalarda altın alacak ve satacaklara yön gösteren İslam Memiş, son dönemlerde herkesin altın konusunda dikkatli olması gerektiğini belirtti. Uzmanlar, son dönemlerde altın fiyatlarındaki değişkenlik için 3 farklı fiyat ayrıntısına dikkat çekiyor. Ekran fiyatı, banka fiyatı ve kapalı çarşı fiyatlarına karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi.

3 FARKLI ALTIN FİYATI

Altın fiyatları son dönemlerde küresel gelişme ve açıklanan verilerden ötürü son derece hareketli. Bu sektör içerisinde 3 farklı altın fiyatı olduğu belirtildi. İşte uzmanların yaptığı son değerlendirme ve güncel altın fiyatları..

“ÇOK TUHAF ŞEYLER OLUYOR”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Çok tuhaf şeyler oluyor. Normal değil piyasa ve ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyoruz.” dedi.

61 TL FARK VAR

İslam Memiş 3 altın fiyatını şu şekilde anlattı:

“Ekran fiyatları var, banka fiyatları var, kapalı pazar fiyatları var. Bu fiyat karmaşasının nedenlerinden biri de işçilik maliyetleriydi. İşçilik giderleri çeyrek döneme göre 27 TL, Cumhuriyet’e göre 61 TL daha düşük çıktı ve bu işçilik giderlerini fiyata ekleyenler farklı bir fiyata neden oldu. Bu işçiliğin koyulması da bana göre iyi niyetli değil. Piyasalar biraz başı boş kaldı gibi”

Exit mobile version