Yargı’da beklenen bölüm geldi: Ilgaz öldü mü? Ilgaz’ı kim nasıl öldürdü?

Kanal D’nin sevilen dizilerinden biri olan Yargı bu yıl final yaparak ekranlara veda edecek. Geçen sezonun sonunda Yargı Ilgaz öldüğü gösterilmiş bu durum izleyenlerde şok bir etki yaratmıştı. Aynı zamanda Yargı dizisi yeni bölüm fragmanında yayınlanan sahneler sonrasında izleyenler Ilgaz öldü mü? Sorusuna yanıt aramaya başladı.

Yargı dizisi bu Pazar 62’nci bölümü ile ekranlara gelecek. Ceylin cinayet şüphesi ile gözaltına alınırken Metin duyduğu haber karşısında şok, kardeşi ise göz yaşlarına boğuluyor.

“ILGAZ ÖLMÜŞ OLAMAZ”

Özellikle Ceylin’in “Ilgaz ölmüş olmaz” demesi yeni bölüme olan heyecanın artmasına neden oldu. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.

ILGAZ ÖLDÜ MÜ?

Dizide Ilgaz’ın öldürüldüğüne dair bazı sahnelerin yer alması izleyenlerin “Ilgaz öldü mü?” sorusunu sormasına neden oldu. Bu soru Yargı yeni bölüm ile belli olacak. Yargı dizisi yeni bölümü Pazar akşamı 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

Exit mobile version