Ünlü yazar Pucca’ya kötü haber: 6 yaşındaki çocuğu 3. kattan aşağıya düştü.. “Toparlayabildiğim kadar yazıyorum..”

Pucca lakaplı ünlü yazar Selen Pınar Işık hayatının en kötü gününü yaşadı. Ünlü yazarın 6 yaşındaki oğlu 3. Kattan aşağıya düştü. Vücudundaki kırıklardan dolayı hızlıca hastaneye kaldırılan ve hemen ameliyata alınan oğlunun son durumu hakkında bilgi veren Pucca, “Bir günde ömrümden 25 yıl gitti. Bilinci açık kollarında kırıklar var dün ameliyat oldu. Kırıkların durumu biraz ciddi ama geçecek. Bir süre daha hastanede kalacağız” ifadelerini kullandı.

Yaptığı paylaşım ve çıkardığı kitaplarla adını sıkça duyuran Pucca lakaplı yazar Selen Pınar Işık ve oyuncu Serhat Osman Karagöz’ün 6 yaşındaki oğulları 3. Kattan aşağıya düştü.

“TOPARLAYABİLDİĞİM KADAR YAZIYORUM..”

Yaşadığı şoku atlattıktan sonra Instagram’dan açıklama yapan Pınar şunları söyledi:

“Merhaba ancak kendime gelebildim. Arayan soran herkese teşekkürler hiçbir aramaya dönemedim çok üzgünüm konuşacak halde değildim, bir günde ömrümden 25 yıl gitti. Toparlayabildiğim kadar yazıyorum şu an hala şoktayım. Batı 3. Kattan düştü, bilinci açık kollarında kırıklar var dün ameliyat oldu. Kırıkların durumu biraz ciddi ama geçecek. Şu an gülüyor, puding istiyor, öpüyor, şaka yapıyor doktorları polise şikayet etmekle tehdit ediyor. Bir süre daha hastanede kalacağız. Eminim kısa süre sonra aynı bu fotoğraf gibi ayaklanacak o beklediğimden daha güçlü bir çocuk. Cümlelerim anlamsız karışık olabilir özür dilerim biraz daha toparlanırsam uzun uzun anlatırım. Merak edenler dua edenler çok çok çok teşekkürler”

Ünlü ismin yaptığı paylaşıma kısa sürede pek çok “Geçmiş Olsun” yorumu yağdı.

“AKIL SAĞLIĞIMI DORUMAM MUCİZE”

Baba Serhat Osman Karagöz ise Instagram üzerinden yaptığı açıklamasında, “Tek tek dönemediğim bütün arkadaşlarıma, yazan herkese çok teşekkür ederim. Batı fiyakalı bir o kadar da haşere. Yaşanılan şey travmatik, atlatılan mevzu ucuz. Akıl sağlığımı korumam mucize” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version