Erdoğan’dan gece yarısı kritik kararlar: Çok sayıda isim aniden görevden alındı! 24 Nisan atama kararları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gece yarısı çok önemli kararların alındığı görüldü. 24 Nisan Resmi Gazete’de çok sayıda ismin görevden alındığı ve yeni göreve atama kararları yayımlandı. İşte 24 Nisan Resmi Gazete atama kararları ve detaylar..

Gelen son habere göre Kahramanmaraş depreminden en fazla etkilenen illerden biri olan Hatay’da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sandıkçı ile İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından görevden alındı.

3 İSİM GÖREVDEN ALINDI

Aile ve sosyal hizmetler il müdürü Ali Sandıkçı ile İl milli eğitim müdürü Seyit Ali Büyük, görevden alındı. Böylece depremden sonra valilik ve 3 bakanlığın il müdürlüğü boşalmış oldu. Öte yandan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik de görevden alındı.

YENİ GÖREVLERE ATAMALAR

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Yönetim Kurulu üyeliklerine Kamer Erturan İbrişim ile Hakan Nalbantoğlu atandı. Aynı zamanda Cumhuriyet’in aktardığı habere göre İbrişim 2011, 2015 ve 2018 yıllarında AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı olmuş ancak listede yer almamıştı.

Son olarak Türkiye Su Enstitüsu Başkanlığı’na Lütfi Akca atandı.

Exit mobile version