Ankaralılara müjde! Mansur Yavaş bombayı patlattı! 24 Nisan duyurusu

Ankaralılara güzel haber geldi! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ramazan Bayramı kapsamında bir açıklama yaparak Ankaralılara önemli bir duyuruda bulundu. Yapılan açıklamada toplu taşıma hizmetlerinde ücretsiz uygulama başlatacaklarını belirtti. Detaylar haberimizde..

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ramazan Bayramı’nın ilk günü için dün bir mesaj paylaştı. Paylaştığı mesajında bayram boyunca ücretsiz olarak sunulan uygulamanın detaylarını da aktardı.

MANSUR YAVAŞ AÇIKLADI

Konuya ilişkin Mansur Yavaş yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Değerli Ankara halkı, Ramazan Bayramı’nın başlangıcını heyecanla kutluyoruz. Bu özel dönemde, vatandaşlarımızın bayramlarını en güzel şekilde geçirmelerini sağlamak için bir dizi hizmet sunuyoruz. Bayram boyunca, otobüs, metro ve teleferik gibi toplu ulaşım araçlarımızda ücretsiz bir hizmet uygulaması başlatıyoruz. Bu sayede vatandaşlarımız, bayram ziyaretlerini, etkinliklerini ve kutlamalarını daha kolay ve ekonomik bir şekilde gerçekleştirebilecekler”

ANKARA TRAFİĞİ RAHATLAYACAK

Mansur Yavaş aynı zamanda yaptığı açıklamasında bayram boyunca toplu taşıma hizmetlerinin Ankara’da bayram trafiğini de rahatlatacağını söyledi. Vatandaşların bayramın tadını çıkarmasını temenni eden Yavaş, iyi bayramlar diledi.

Exit mobile version