Erdoğan peş peşe müjde vereceğiz demişti: Detaylar belli oldu! İşte Erdoğan’ın açıklayacağı o 2 müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde arefe ve Ramazan Bayramı’nın ilk gününde müjde açıklayacağını duyurmuştu. Pek çok kişi müjdenin ne olacağını merak etmeye başlamıştı. Kulislerden gelen bilgiye göre detaylar belli olmaya başladı. İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağı müjdelerin detayları haberimizde:

Gelen bilgiye göre arefe günü Karadeniz gazi ile ilgili faturaların silinmesi ya da gazı indirimli verileceğine dair bir müjde açıklanması bekleniyor. Bayramda ise kentsel dönüşümde 4 ayaklı bir paketin hayata geçirilebileceği konuşuluyor.

AREFE VE BAYRAM GÜNÜ PEŞ PEŞE AÇIKLANACAK

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Arife günü Karadeniz gazının Filyos İşleme Tesisi’ne getirilmesi törenini yaparken milletimize çok güzel müjdelerimiz de olacak. İki bayramı bir arada yaşayacağız” demişti. Ardından da, “Bayramın ilk günü kentsel dönüşüme ivme katacak yeni bir müjdeyi milletimizle paylaşacağız” açıklamasında bulunmuştu. Erdoğan’ın yaptığı bu açıklamalar merakla takip edilmeye başlandı.

AÇIKLANACAK MÜJDELER

Takvim Gazetesi’nin Ekonomi Müdürü Faruk Erdem bu adımlar hakkında bilgi verdi. İddiaya göre cumhurbaşkanı Erdoğan kentsel dönüşüm ve Karadeniz gazına ilişkin önemli açıklamalar yapacağını iddia etti. 4 adımın finansal destek, hukuki yaptırım, arazi ve inşaat desteği ile güçlendirme desteği olabileceğini söyledi.

DOĞAL GAZ FATURALARINA BÜYÜK DESTEK

Erdem’in yaptığı açıklamaya göre her aboneye 100 metreküp gazın tek seferliğine hediye edilmesi gündemdeyken günümüzde bu rakam 607 TL’ye tekabül ediyor. Bunun dışında nisan ayındaki faturaların sıfırlanması ihtimali üzerinde duruluyor.

Exit mobile version