Hükümetten dev seçim yatırımı! Maaşlara yüzde 40 açıklanacak: Erdoğan’dan 1 Mayıs müjdesi

Ülkemizde yapılacak olan büyük seçime 1 aydan az bir süre kaldı. Gelen son bilgiye göre hükümetten dev seçim yatırım hamlesi geldi. Kamubülteni.com’un aktardığı habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Mayıs tarihinde memur maaşlarına yüzde 40 oranında dev zam müjdesini açıklayacağı iddia edildi. Detaylar haberimizde

Yeni yılın ilk günlerinde memur ve emekliye yapılacak olan zam oranı yüzde 30 olarak açıklanmıştı. Ancak yıl ortasına doğru geldiğimiz bu günlerde yapılan zamlar ve faturaların yükselmesi vatandaşların alım gücünü düşürdü. En düşük emekli maaşı ve ikramiyesine de yapılan zamlar memurları harekete geçirmişti.

1 MAYIS TARİHİNDE MÜJDE GELİYOR

Kamu Bülteni’nin yaptığı habere göre Memur-Sen’in 1 Mayıs 2023 tarihinde yapacağı kongrede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında olacağı ve memurlara yüzde 40 zam müjdesini vereceği iddia edildi.

MEMURLARA REKOR ZAM

Yapılacak olan zam miktarının yüzde 45’i bulacağı ve seçimden kısa bir süre önce bu haberin açıklanacağı ifade edildi. Eğer memurlara zam yapılırsa bu durumda Erdoğan’ın oyunun yüzde 1 ile 1,5 arasında artacağı iddia edildi.

Exit mobile version