Altın fiyatları için 2 gün önceden uyarı yapıldı: Hazırlığınızı ona göre yapın! Elinizi çabuk tutun

Altın fiyatları son dönemlerde herkesin takip ettiği bir konu haline geldi. Piyasanın resmen altını üstünü getiren altın fiyatları için yeni bir açıklama yapıldı. Özellikle açıklamaları yakından takip edilen ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, son günlerde altın fiyatlarına ilişkin açıklamalar yapmaya devam ediyor. Sert bir şekilde düştükten sonra hızla yükselen altının daha ne kadar yükseleceği merak konusu oldu.

Küresel sektör içerisinde yaşanan dalgalanmalar altın fiyatlarının da hareketlenmesine neden oluyor. Altına yatırım yapacak vatandaşlar ise altındaki gelişmeleri önceden bilmek istiyor.

ALTIN FİYATLARI ANİDEN YÜKSELECEK ÇÜNKÜ..

Yaptığı tahmin açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Selçuk Geçer’in yeni açıklaması pek çok kişinin dikkatini çekti.

Geçer, yaptığı açıklamasında altın fiyatlarındaki yükselişin 2 teme unsuru olduğunu belirtti. Bu noktada ilk işaret ettiği nokta FED oldu. FED’in faiz yükseltme yapmayacağını açık bir şekilde belirtmesi, altın fiyatlarını yükselten etkenlerden biri olarak gösteriliyor.

Uzmanlar 21-22 Mart tarihlerinde yaptığı açıklamaya göre mayıs ayından itibaren 25 puanlık bir faiz artışına gidilecek. Ancak FED faiz artırımının yapılmama ihtimali ile birlikte altın fiyatları ani bir şekilde uçuşa geçecek.

ALTIN DAHA ZİRVEYİ GÖRMEDİ

Altın fiyatlarına dair değerlendirmelerine devam eden uzman isim ons altın fiyatlarındaki yükselişin, dolar kurunda da görüleceğini söyledi. Bu da gram altın fiyatlarına direkt olarak yansıyacak. Altın fiyatları için ise henüz zirvenin görülmediği belirtildi.

Exit mobile version