Başvuranlara 20 bin TL yatırılacak! Hemen başvurunuzu yapın: Pazartesi paranızı alın

İş Bankası’ndan bayram sürprizi geldi! Başvuranların hemen alabileceği açıklandı. Bayram öncesinde nakit ihtiyacı olanlara 20 bin TL’ye kadar ödeme yapılacağı açıklandı. İş Bankası’nın sürprizinin detayları haberimizde..

Ramazan Bayramı’na çok az süre kaldı. Bayram öncesinde artmaya devam eden ihtiyaçlar için banka harekete geçti. Yapılan açıklamaya göre 20 bin TL’ye kadar faizsiz nakit avans verileceği açıklandı. İş Bankası kampanyası detayları şu şekilde:

30 NİSAN’DA SONA ERECEK

Kampanyanın 15 Nisan’da başladığı ve 30 Nisan’a kadar devam edeceği açıklandı. . İşCep uygulaması üzerinden “Müşteri Olmak İstiyorum” butonuna tıklayarak 3.000 TL ile 20.000 TL arasında sunulan ödemelerden yararlanılabileceği belirtildi. Aynı zamanda faizsiz nakit avans seçeneğinden yararlanmak için kredi başvurusunda bulunulması yeterli olacak.

5 AY VADE SEÇENEĞİ

Kampanya kapsamında nakit avans kullanmak isteyen müşteriler ise 5 ay vade seçeneğinden yararlanabiliyor. 20.000 TL ve üzeri tutarlarda nakit avans almak isteyen müşteriler için faiz uygulanacağı belirtildi. Taksitli nakit avans kullanmak isteyenler için kart teslimi şartı da aranmıyor.

Exit mobile version