Aracı olanlar dikkat! Son tarih 16 Nisan: O tarihe kadar hemen yapın

Aracı olan herkesi yakından ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Gelen son habere göre brent petrol fiyatlarındaki artış yakın zamanda akaryakıt fiyatlarına yansıyacak.

Zamdan etkilenmek istemeyen sürücüler bankaların ve akaryakıt istasyonlarının indirim kampanyalarını araştırmaya başladı. Gelen son habere göre Petrol Ofisi tarafından kampanya açıklaması yapıldı. Bu kampanya ile sürücüler resmen bayram edecek!

AKARYAKITTA DEV KAMPANYA DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz haftalarda 1 lira 11 kuruş civarında zamlanan benzin fiyatları sonrasında motorin fiyatlarına da zam geldi. Zam sonrasında akaryakıt fiyatları için kampanya duyurusu yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre kampanya kapsamında 500 TL ve üzeri bir akaryakıt alışverişinde 20 TL tutarında Positive Puan hediyesi verileceği belirtildi. Ancak kampanya için bazı şartların taşınması gerekiyor.

KAMPANYA ŞARTI

Kampanya için yapılan açıklamada Mobil-Öde Geç ile toplam da 500 TL ve üzeri akaryakıt alımın 20 TL Positive Puan verilecek. Mobil uygulama üzerinden kayıt altına aldığınız plaka ve kredi kartınızı eşlettirmeniz yeterli olacaktır.

Kampanyaya katılmak isteyenler için son tarihin 15 Nisan olduğu belirtildi.

Exit mobile version