Editörün SeçtikleriGündemİş İlanları

PTT 2023 personel alımı bekleyenlere müjde! Sonunda tarih verildi: 2023 PTT personel alımı ne zaman olacak?

Milyonlarca vatandaş, uzun yıllardır PTT alım duyurusu bekliyordu. Sosyal medyada seslerini duyurmaya çalışan adaylar için önemli bir gelişme yaşandı. Gelen bir son dakika haberine göre PTT’nin yetkili sendikası Birlik Haber Sen’in Genel Başkanı Ömer Budak, PTT personel alımı için kritik bir toplantı yapacaklarını açıkladı. PTT 2023 personel alımında son dakika gelişmesi! İşte detaylar..

PTT uzun amandır beklenen yüklü personel alımını bir türlü yapmadı. Bu durum ciddi personel eksikliğine sebep olurken, çalışmak isteyen adaylar da son dakika gelişmelerini yakından takip etmeye başladı.

PTT PERSONEL ALIMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

PTT personel alımının ne zaman başlayacağına dair henüz kesin bir açıklama yapılmadı. Ancak adaylar için bir gelişme olduğunda buradan duyuruyor olacağız..

TWİTTER ÜZERİNDNE PAYLAŞILDI

Konuya ilişin Ömer Budak, Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Geçtiğimiz haftalarda yaptığı paylaşımında şu ifadeler yer almıştı:

“Birlik Haber-Sen ve PTT A.Ş. arasında 13.04.2023 tarihinde gerçekleştireceğimiz 20223 1. Dönem Kurum İdari Kurul Toplantısı’nda görüşeceğimiz taleplerimizi siz üyelerimizle paylaşıyoruz”