WhatsApp kullanan herkese kötü haber! Artık o özellik olmayacak: Tarihe gömülecek

Son dönemlerin en popüler mesajlaşma uygulamaları arasında olan WhatsApp için üzücü bir haber geldi. Sadece ülkemizde değil, dünya genelinde pek çok kişinin kullandığı uygulamada yeni bir değişiklik yapılacağı açıklandı. İşte detaylar..

WhatsApp uygulamaları için değişiklikler tüm hızıyla devam ediyor. Son dönemlerde yeni güncelleme olacağına dair birtakım iddialar bulunuyordu. WhatsApp2ın bazı özelliklerinin tamamen değişeceği açıklandı. Bu değişiklik sayesinde kullanıcılar da rahat edecek.

Yapılan açıklamaya göre yeni özellik sayesinde kullanıcılar daha fazla tasarruf edebilecek. WhatsApp yeni özelliği de belli oldu.

YENİ ÖZELLİK BELLİ OLDU

WhatsApp’ın yeni özelliği sayesinde artık grupların içerisinde çeşitli sonlandırma işlemleri olacağı. Bu durum tamamen kullanıcıların kontrolünde olacak. Kısacası herkes kendi sona erdirme seçeneğini saklı tutabilecek.

Bu uygulamanın depolama alanından tasarruf sağlaması bekleniyor. Uygulamaların yeni özelliğinin hazırlık aşamasında olduğu seçeneklerin yakın zamanda güncelleneceği belirtiliyor.

SÜRELER ŞU ŞEKİLDE OLACAK

Buna göre süresi dolan WhatsApp grupları için 5 çeşitli seçenek olacak. Kapalı ve sona erdirme seçeneğinde tarih olmayacak. Şimdi seçeneği, 1 gün, 1 hafta ve 1 ay seçenekleri olacak.

Exit mobile version