Hükümetten yeni seçim yatırımı! Ev hanımlarına emeklilik geliyor: Erdoğan müjdeledi

Türkiye adım adım seçime giderken partilerden seçim vaatleri de peş peşe gelmeye başladı. Gelen son habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ev hanımlarını ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Buna göre ev hanımlarının emeklilik yolu açılacak. İşte detaylar:

Erdoğan, geçtiğimiz gün akşam Kanal D ve CNN Türk ortak yayınına katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Aile Koruma Kalkanı Programı hakkında bilgi verdi. Erdoğan detaylar hakkında, “Her aileden en az bir kişiye iş imkanı sunacağız. Ev hanımlarına yönelik planlarımız var. Ev hanımlarının sigortalılığı konusunda atacağımız adımlar olacak. Emeklilik primlerinin bir kısmını biz ödeyeceğiz” dedi.

CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Canlı yayında Aile Koruma Kalkanı Programı için açıklama yapan Cumhurbaşkanı detayları şu şekilde ifade etti:

“Aile Koruma Kalkanı programı yenilikçi mekanizmalarımızdan sadece biri. İlk aşamalarını zaten başlattık. Daha derli toplu programı büyütüyoruz. Her aileden en az bir kişiye iş imkanı sunacağız.

EN AZ 3 ÇOCUK.. ÇÜNKÜ:

– En az 3 çocuk diyorum. Bu demek oluyor ki ailelerde çocuk sayısı artacak. Her alanda ailelere maddi katkı vereceğiz. Amacımız aile birliğini korumak.

EV HANIMLARININ SİGORTA PRİMLERİ HAKKINDA

– Ev hanımlarına yönelik planlarımız var. Ev hanımlarının sigortalılığı konusunda atacağımız adımlar olacak. Emeklilik primlerinin bir kısmını biz ödeyeceğiz.

LGBT GİBİ AKIMLARA..

– Aile bizim kutsalımız. Anayasal değişiklik yapacak kadar sahip çıkıyoruz. Bu alandaki kazanımlardan geri gitmek mümkün değil. LGBT gibi sapkın akımların varlık göstermesine izin vermeyeceğiz. Aile yapımızı, kadınları ve çocukları koruyacağız. Bay bay Kemal kadınları kandırmaya çalışıyor

– Bay bay Kemal yalanlarla kadınları kandırmaya çalışıyor. Kadın haklarını savunmaya kendi parti teşkilatlarındaki kadınların haklarını savunmakla başlayabilir. Şu an kaç kadın milletvekili var?

EV HANIMLARI KAÇ YAŞINDA EMEKLİ OLABİLECEK?

Ev kadınlarının emekliliğine destek sağlanacak, emeklilik yaşı özellikle kadınlarda çocuk sayısına göre esnetilecek.

Exit mobile version