Editörün SeçtikleriGündemKültür-sanat

Ünlü isimden kötü haber: İstanbul’da otel penceresinden düşerek hayatını kaybetti! İlk görüntüler geldi

Türkiye bugün şoke eden bir haberle güne başladı. Gelen son habere göre Ebrar Karakurt’un formasını giydiği Igor Gorgonzola Novara’nın İtalyan voleybolcu Julia Ituma hayatını kaybetti. İstanbul’da kaldığı otelin penceresinden düşerek hayatını kaybeden ünlü voleybolcunun vefat haberi herkesi şoke etti. İşte detaylar

Eczacıbaşı Dynavit-Igor Gorgonzola Novara karşılaşmasının ardından herkesi üzen acı bir olay meydana geldi. Maçtan sonra İtalyan ekip, Burhan Felek Spor Salonu’nun yanında bulunan otelde konakladı. Sabah saatlerinde otelin önünde 05.30 civarında ünlü voleybolcu Julia Ituma’nın cansız bedeni bulundu.

TAKIMDA ŞOK ETKİSİ YARATTI

İhbar sonrasında olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Sağlık ekipleri yaptığı müdahale sonrasında ünlü ismin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise olaya ilişkin hemen inceleme başlattı. Ituma’nın otelin 6’ıncı katında kaldığı öğrenildi.

Ekipler, inceledikleri kamera kayıtlarında Julia Ituma’nın 22.30-23.50 saatleri arasında koridorda gezdikten sonra odasına girdiğini belirledi. Oyuncunun vefatı takım arkadaşlarında şok etkisi yarattı.

Ituma’nın 22.30 – 23.50 arasında bir süre koridorda gezindiği ve oturduğu daha sonra ise odasına girdiği görülüyor. İşte o görüntüler.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Julia Ituma’nın ölümüne ilişkin soruşturma başlattı.

İŞTE O SON GÖRÜNTÜLER