Hesaplarınızı kontrol edin! 3 gün sonra hesaplara 4.337 TL yatırılıyor: Bayram öncesi paralar cepte

Binlerce vatandaşı yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Gelen son habere göre her ayın 15’i ile 31’i arasında hesaplara ödeme yapılıyor. Evde bakım maaşı adı altında yatırılan ödemeler asgari ücretle birlikte zamlanmıştı. Hesaplarınızı kontrol edin! Bayram öncesinde ödemeler başlıyor. Hesaplara 4.337 TL para yatırılacak. İşte detaylar..

Evde bakım maaşı ödemelerini takip edenler için detaylar belli oldu. Nisan ayı evde bakım maaşı ödemeleri her ayın 15’inde başladığı için ilk ödemeler 15 Nisan’da hesaplarda olacak. Ödemeler il il yapılıyor. 3 gün sonra başlayacak evde bakım maaşı ödemeleri banka hesaplarına aktarılacak.

4.337 TL BANKA HESAPLARINA YATIRILACAK

Evde bakım maaşı ne zaman yatırılacak? Sorusu maaş almaya hak kazanan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Gelen son habere göre her ayın 15’i ve 31’i arasında ödemeler il il yatırılarak tamamlanıyor. Ödemeler de bu ay bayram öncesinde yatırılmaya başlanacak.

Hesaplara 4.337 TL yatırılacak. E-devlet ya da SMS ile ilgili kişiler sorgulama yapabilecek.

SMS İLE EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA

Evde bakım maaşını sorgulamak isteyenler için tek çok tercih edilen yol SMS ile sorgulama. Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile evde bakım maaşı alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak bakiye takibi yapabilecekleri ifade edildi.

Exit mobile version