Maaşlara sürpriz düzenleme: Bakan “Hayırlı olsun” diyerek duyurdu! Son dakika açıklandı

Maaşlara sürpriz bir düzenleme geldiği duyuruldu. Konuya ilişkin açıklamaya Sağlık bakanı Fahrettin Koca yaptı. Koca, yaptığı açıklamasında hekim ve diş hekimlerinin maaşlarında düzenleme yapılmasını öngören teklifin TBMM’den geçtiğini müjdeledi. İşte detaylar:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hekim ve diş hekimlerinin maaşlarında düzenleme yapıldığını duyurdu. Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonundan geçtiğini belirten Koca, “Hayırlı olsun” diyerek müjdeyi paylaştı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DUYURDU

Sağlık Bakanı Koca, açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. Çalışılan kuruma bakılmadan bütün kamu kurum kadrolarında bulunan ve döner ek sermaye ödemesini alamayan hekim, diş hekimi, uzman hekim ve uzman diş hekimlerinin maaşlarında düzenleme yapılacağını belirtti.

MAAŞLARA DÜZENLEME

Koca’nın açıklaması şu şekilde:

“Çalıştığı kuruma bakılmaksızın, tüm kamu kurumları kadrolarında bulunan ve döner sermaye ek ödemesi almayan hekim, diş hekimi, uzman hekim ve uzman diş hekimlerinin maaşlarında düzenleme yapılmasını öngören kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundan geçti. Hayırlı Olsun”

Exit mobile version