Editörün SeçtikleriGenelKültür-sanat

Ünlü isimden acı haber: Gece yarısı evinde beyin kanaması geçirdi! Vefatı herkesi üzdü

Gelen bir son dakika haberine göre ünlü isim Tolga Akyıldız hayatını kaybetti. Acı haber Sattas’ın solisti Orçun Sunaer tarafından yapıldı. Sunear yaptığı açıklamasında dün gece Akyıldız2ın evinde beyin kanaması geçirdiğini belirtti. Çok sayıda kişi Tolga Akyıldız’ın hakkında araştırma yapıyor. Peki, Tolga Akyıldız kimdir?

Tolga Akyıldız hayatını kaybetti. Müzik sektörüne yönelik yazmış olduğu yazılar ile yakından tanınan ünlü gazeteci Tolga Akyıldız’ın vefat haberi herkesi üzdü. Gelen son habere göre Tolga Akyıldız dün gece evinde beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

“KÖTÜ HABER MAALESEF..”

Orçun Sunear yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Çok üzgünüm ama kötü haber maalesef, Tolga Akyıldız’ı kaybettik. Şimdi canım İpek’ten aldım haberi. Yattığı yer incitmesin. Çok erken kayıp, çok üzgünüm…”

TOLGA AKYILDIZ KİMDİR?

Tolga Akyıldız, 1973 yılında İstanbul’da doğdu.

Gazeteciliğe 1987 yılında dönemin ünlü dergilerinden birinde başlayan Tolga Akyıldız çok sayıda dergi ve gazetede çalıştı.

2010’da Milliyet Gazetesi Cadde Eki’nde kaleme almaya başladığı Sokak Çocuğu adlı köşesini 4 yıl sürdüren yazar Tolga Akyıldız birçok marka ve etkinliklere danışmanlık da yapmıştır.