Aracına motorin LPG ve benzin alacaklara müjde: 5 kat indirim yapılacağı açıklandı! Aracı olan yaşadı

Aracı olanlara güzel haber geldi. Yakıt fiyatlarına bomba indirim yapılacağı belirtildi. Peki, kimler indirimden yararlanabilecek? Akaryakıta 5 kat indirim birden yapılacak. Detaylar belli oldu! İşte Ankara, İstanbul, İzmir akaryakıt fiyatları..

Konuya ilişkin son dönemlerde peş peşe kampanya açıklaması geliyor. Petrol Ofisi yaptığı açıklamasında 31 Aralık 2023 tarihine kadar Hepsiburada Premium müşterilerine 5 kat puan kazanma fırsatı verileceği açıklandı. Puanlar daha sonraki akaryakıt alışverişlerinde indirim olarak kullanılacak.

NAKİT OLARAK KULLANILAMAYACAK

Konuya ilişkin yapılan açıklamada elde edilen puanlar hemen yüklenecek. Akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde kullanılacak. Puanların nakit olarak kullanımı mümkün olmayacak.

Kampanyayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Hepsiburada ve Petrol Ofisi A.Ş. gerekli gördüğü durumlarda kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar. 100 Positive Puan 1 TL değerinde yakıta denk gelmektedir. İndirimli işlemler kampanya kapsamında değildir. Ayrıca diğer kampanya ve indirimler ile birleştirilemez. Petrol Ofisi ve Hepsiburada gerekli gördüğünde kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkına sahiptir”

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul’da motorin litre fiyatı 2105-21,10 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 22,41-22,46 liradan satılıyor.

Exit mobile version