Bakanlık günlük işçi alımı yapıyor: Günlük 438 TL ödenecek! Başvurular başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı günlük işçi alımı yapacağını duyurdu. Bakanlık 438 TL yevmiye ile personel alımı yapacağını açıklamasından sonra merak edilenler araştırma konusu oldu. Yapılan açıklamaya göre Tarım ve Orman Bakanlığı şartları açıklayarak günlük işçi alımı yapacağını belirtti.

Yapılacak alımın şu an için 1 kişi ile sınır olduğu ve günlük olarak 438,44 TL yevmiye ödemesi alacağı belirtildi. İlana ilişkin başvurular başlamış olup, başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak.

GÜNLÜK İŞÇİ ALIMI

Tarım ve Orman Bakanlığı günlük işçi alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları da açıklandı. Yapılacak alımlarda aranan şartlar şu şekilde:

Adayların 18-40 yaş arasında olması gerekiyor.

Erkek adaylar için askerlik sınırlaması bulunmamaktadır.

En az ilkokul en fazla ise lise mezun adaylar arasından alım yapılacak.

KPSS şartının aranmadığı bu ilana başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILAAK?

Başvurular bugün başlamış olup 3 Nisan tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını İŞKUR’un web sayfası üzerinden ya da ALO 170 hattını kullanarak yapabileceklerdi.

ÇALIŞMA ŞARTLARI NELER?

Yapılan açıklamada işçi için toplamda çalışma süresi bakanlık tarafından 5 ay 29 gün olarak belirtilmiştir. Uzatılmak istenmesi iki taraf içerisinde konuşulduktan sonra detaylandırılacaktır. Çalışma süresi tam süreli olarak belirtilmiştir. İşçinin çalışma saati ise 08.00 – 17.00 aralığındadır. Çalışma adresi ise Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Tarsus / Mersin olarak geçmektedir.

Exit mobile version