Bayan PÖH Alımı Yapılacak Mı ?

10 Bin PÖH Alımı Başvuruları Başladı

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 2 Kasım 2016 tarihinde Polis Özel Harekat başvurularının başladığı belirtildi. Adaylar başvurularını online olarak Polis Akademisinin resmi web adresi üzerinden gerçekleştirebilecekler.  

PÖH Alımı Başvuru Sayfası Çöktü 

Şuana kadar PÖH başvurusu yapan 1 Milyon kişinin olduğu tahmin ediliyor. Bu bağlamda PÖH başvurusu yapmak isteyen adaylar siteye ulaşamıyorlar. 

Askerlik Şartı Kaldırıldı 

PÖH alımında ilk olarak Lisans mezunu ve askerliğini yapmış olan adaylar başvuru yapabileceklerdi. Daha sonra ilk olarak Lisans şartı lise mezunu şartına döndü ve son yayımlanan 676 sayılı KHK ile askerlik yapma şartı da kaldırıldı. 

Bayan PÖH Alımı Yapılacak Mı ?

Yapılan yorumlar ve alınan geri bildirimlerde bayan PÖH alımının yapılması isteniyor. Şuan için 10 bin PÖH alımı yapılıyor. Ayrıca ileriki bir tarihte 20 bin PÖH alımı daha yapılacağı belirtiliyor. Ancak 20 bin kadroda ne kadar bayan alımı yapılacak veya bayan alımı yapılacak mı bilinmiyor. Konu ile alakalı olarak herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Polis Akademisi tarafından bir açıklama yapıldığında sizleri sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Tüm personel alımları, kamu haberleri, Polis Akademisi haberleri ve uygulanan sınav, mülakat sonuçlarına ilişkin bilgilere ulaşmak için, mobil uygulamalarımızı kullanabilirsiniz. Uygulanan tüm kamu sınavları ve mülakatları kapsamında en güncel ve en doğru bilgilere bu sayede kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Kamupersoneli.net / ANKARA

Exit mobile version