Kış bitmeden hemen paranızı alın! Ev başına 500 TL verilecek: İşte son gelişmeler

Kış bitmeden ödemelerin alınması konusunda uyarı yapıldı. Ödemeler pek çok hane için devam ederken, hane başına kış yardımı olarak 500 TL verildiği belirtildi. İşte son gelişmeler ve detaylar..

Kış ayının etkisini devam ettirmesi sonrasında kış destek ödemelerine talep her geçen gün artıyor. Kış mevsiminde artış gösteren doğalgaz fiyatların sonrasında vatandaşların omuzlarındaki yükün biraz daha alınabilmesi adına çeşitli ödemeler yapılmıştı.

C

500 TL DOĞALGAZ YARDIMI

Ailelerin ihtiyaçlarını karşılaması ve ödemelerini yapabilmesi için hane başına 500 TL doğalgaz yardımı veriliyor. Konuya ilişkin de gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AÇIKLAMA YAPTI

Son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Belediye, yaptığı açıklamasında sadece Ankara’da yaşayan vatandaşların kış ayı içinde 500 TL destek ödemesinden yararlanabilmeye devam edeceği ifade edildi.

BAŞVURUNUZUN OLUMLU SONUÇLANMASI GEREKİYOR

Doğalgaz destek ödemesini almak isteyenlerin gerekli kurumlara başvuru yapması gerekiyor. Başvuruların incelenmesi halinde olumlu bulunan kişiler destek ödemesinden yararlanabilecek.

Exit mobile version