Seçim öncesi bir müjde daha geldi: Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel daha alıyor! BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI

Sağlık Bakanlığı’nın 10 bin 900 sürekli işçi alım başvuruları dün sona ermişti. Gece yarısı Resmi Gazete’de yayımlanan yeni bir karara göre seçim öncesi Sağlık Bakanlığı’ndan bir müjde daha geldi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre 31 bin 600 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam etmek üzere 31 bin 600 sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacak. Alımların lise, önlisans ve lisans mezunları arasından yapılacağı belirtildi.

KPSS PUAN ŞARTI ARANACAK

Başvurular ise 28 Mart itibarıyla başladı. 3 Nisan tarihine kadar devam edecek personel alımı KPSS puanı ile yapılacak. Adaylar ÖSYM’nin internet sitesine TC kimlik numarası ve şifreleri ile giriş yaparak başvuru yapabilecekler. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre bakanlığa gönderilen posta ya da elden teslim edilen başvurular kabul edilmeyecek.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

İLANA ULAŞMAK VE GENEL BAŞVURU ŞARTLARINI GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Exit mobile version