Devlet Su İşleri (DSİ) kamu işçisi alımı: DSİ KPSS’siz personel alımı başladı! İşte aranan şartlar

Kamu personel alımlarına her geçen gün yenisi eklenmeye devam ediyor. Gelen son dakika haberine göre Devlet Su İşleri (DSİ) kamu işçisi alımı yapıyor. DSİ KPSS’siz personel alımı başladı. Aranan şartlar ve başvuru ekranı da açıldı. İşte DSİ personel alımı..

Devlet Su İşleri İŞKUR üzerinden işçi alımı yapıyor. Yapılan açıklamaya göre Devlet Su İşleri Müdürlüğü 13. Bölge Müdürlüğü kadın ve erkek adaylar arasından 35 yaşa kadar personel alımı yapacak. Adaylardan da KPSS şartı istenmeyecek.

MEZUNİYET ŞARTI VAR

Yapılan açıklanmaya göre adayların İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler, Sosyal Bilimler Fakültelerinde eğitim vermekte olan; İşletme, İktisat veya Kamu Yönetimi bölümlerinden en az birinden mezun olması gerekiyor.  Aynı zamanda alımların engelli kadrosundan yapılacağı aktarıldı.

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Başvurular online olarak alınacak. Online başvurmak istemeyenler en yakın İŞKUR şubelerinden başvurularını tamamlayabilecek. 22 Mart tarihinde başlayan başvurular 27 Mart tarihine kadar alınmaya devam edilecek.

YAYIMLANAN DUYURUDA ŞU İFADELER KULLANILDI:

DSİ 13. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BRİMLERİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ENGELLİ STATÜDE  LİSANS İİBF FAKÜLTELERİNİN İŞLETME, İKTİSAT, KAMU YÖNETİMİ  MEZUNU ENGELLİ PUANTÖR MESLEĞİNDE BİR İŞÇİ ALINACAKTIR.

BAŞVURAN ADAYLAR İÇERİSİNDEN EN FAZLA PUANLI ADAYDAN BAŞLAMAK ÜZERE 4 KİŞİLİK ADAY SINAV/MÜLAKAT İÇİN BİLDİRİLECEKTİR.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

 

Exit mobile version