Ankara ve İstanbul’da yaşayanlara müjde! Sadece 5 TL’den satılacak: Almak için herkes akın ediyor

Tüm İslam aleminin heyecanla beklediği on bir ayın sultanı ramazan resmen geldi. Ramazanın gelişi ile birlikte herkes pide fiyatlarını merak ediyordu. Türkiye genelinde pek çok ürüne gelen zamlar elbette ramazan pidesini de vurdu. Geçen gün yapılan son açıklamaya göre Ramazan pidesi Türkiye genelinde 10 TL’nden satılacak.

Ancak hem İstanbul büyükşehir Belediyesi hem de Ankara Büyükşehir Belediyesi önemli bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre İstanbul ve Ankara’da 300 gramlık ramazan pidesi 5 TL’den satılacak. Belediyelerin yaptığı o açıklamalar:

ANKARA’DA 5 TL’DEN SATIŞA ÇIKACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında pide fiyatlarını 5 TL’den satılacağını şu sözlerle duyurdu:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan’da vatandaşlarımız için uygun fiyatlı pide üretimine başlıyoruz. Başkent Market şubelerimizden alabileceğiniz 300 gram pide fiyatını 5 TL olarak belirledik”

İSTANBUL’DA DA 5 TL OLDU

İstanbul’daki güzel haberi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu verdi. İmamoğlu yaptığı duyurusunda İstanbul’da pidenin 5 TL’den satılacağını duyurarak şu paylaşımı yaptı:

“Vatandaşlarımız #Ramazan’da 300 gramlık pideyi 5 TL’den Halk Ekmek büfelerinden satın alabilecekler. İstanbullulara lezzetli ve ucuz ekmeği sunmaya devam edeceğiz”

Exit mobile version