Parası olan hemen bugün alsın: Yarından itibaren zamlı satılacağı açıklandı

Milyonlarca araç sahibi akaryakıt fiyatlarını yakından takip ediyor. Fiyatlara ilişkin her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Piyasalardan gelen son habere göre geçtiğimiz günlerde akaryakıta yapılan 1 lira 34 kuruşluk indirim sonrasında bu gece yarısı yeni zam geleceği açıklandı.

Brent petrol ve beraberinde dövizdeki değişimler akaryakıt fiyatlarını değiştirmeye devam ediyor. Yapılan son indirimlerle 20 TL’nin altına gerileyen motorine yeni bir zam geleceği iddia ediliyor. Gelen 81 kuruşluk zam bu geceden itibaren geçerli olacak.

1,34 TL’LİK İNDİRİM GELMİŞTİ

Motorine geçtiğimiz günlerde gelen peş peşe zam ile birlikte toplam da 1,34 TL’lik indirim yapılmıştı. Gelen indirimlerle motorinin litre fiyatı bazı illerde 20 TL2nin altını görmüştü.

Ancak sektör yetkilileri tarafından aktarılan son habere göre motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 81 kuruşluk zam yapılacak.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI KAÇ TL?

Güncel akaryakıt fiyatları il il değişiyor. İstanbul’da motorin litre fiyatı 19,61 liradan satılıyor. Benzinin litre fiyatı ise 20,54 liradan satılıyor.

 

Exit mobile version