Araç sahiplerini çıldırtacak haber geldi! Motorin, benzin ve LPG alımlarında büyük indirim! 31 Mart’ta sona erecek

Akaryakıt fiyatlarındaki gelişmelerden sonra vatandaşlar son kampanyaları yakından takip ediyor. Brent petrol fiyatlarındaki düşüş sonrasında akaryakıt kampanyaları devam ediyor mu? Sorusu soruluyor. Akaryakıta gelen peş peşe indirimlerden sonra kapmayanlardan yararlanmak isteyenler depolarını daha da uyguna dolduruyor.

Benzin, motorin ve LPG fiyatları vatandaşların gündeminde. Sürücüler akaryakıt fiyatlarında il il durumlarının yanı sıra banka kampanyalarını da merak ediyor. Son olarak gelen habere göre Opet World kartınızla üye olan Opet akaryakıt istasyonlarından yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişlerde anında 25 TL olmak üzere toplam da 75 TL’lik indirim verilecek.

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI

Kampanya 31 Mart tarihinde sona erecek. İşte yapılan açıklamaya göre kampanya detayları:

Kazandığınız Opet Puanlar harcamadan hemen sonra Opet Worldcard’ınıza yüklenir.

Kazanacağınız Opet Puanları yalnızca anlaşmalı OPET istasyonlarından yapacağınız akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanabilirsiniz.

Aylık harcama tutarları müşteri bazında değerlendirilecek olup ve harcamalara ilişkin puan kazanımları yine müşteri bazında hesaplanacaktır.

Harcamalarınız bir takvim ayı üzerinden hesaplanacaktır.

Opet istasyonlarında akaryakıt ve otogaz ürünleri için pompa satış fiyatları üzerinden fiyat indirimi uygulandığı durumlarda Opet Puan kazanılamaz.

Opet Puan kazanımları, diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

Opet Worldcard sahiplerinin Opet Puan kazanabilmeleri için anlaşmalı Opet istasyonlarından yaptıkları akaryakıt veya otogaz alımlarını, istasyondan çıkmadan, istasyon otomasyonundan gelen alım bilgisi ile eşleştirerek Opet Worldcard ile ödemeleri gerekmektedir.

Geçmişe yönelik yapılan ödemeler ve istasyon dışı satışlardan Opet Puan kazanımı mümkün olmayacaktır.

Aynı gün aynı üye işyerinden yapılan işlemlerin yalnızca biri kampanyaya dahil edilecektir.

Chippin uygulaması üzerinden yapılacak harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Opet’ten yapılacak akaryakıt ve otogaz alımlarında Opet Worldcard’ın kullanılması durumunda, Opet sadakat kartı veya diğer Parolu kartlara verilen Paropuan kazanılamayacaktır.

Farklı bir Yapı Kredi kredi kartınızı Opet Worldcard’a çevirmeniz durumunda; eski kartınızdaki Worldpuan’lar Opet Worldcard’ınıza aktarılacaktır.

Yeni Opet Worldcard’ınıza aktarılan Worldpuan’lar tüm World Üye İşyerlerinde geçerli olmaya devam edecektir.

Exit mobile version