Emekliler nisan ayında çift bayram yapacak! Bayram ikramiyelerine rekor zam: Bayram ikramiyesi netleşti

Artık ramazan ayının hızla yaklaşması sonrasında bayram ikramiyeleri merak konusu olmaya başladı. Emeklilerin nisan ayında yüzlerinin güleceği açıklandı. 2023 yılında bayram ikramiyesinin ne kadar olacağı merak edilirken ne zaman yatacağı netleşti! İşte bayram ikramiyesi hakkında merak edilenler..

Ramazan ayına az bir süre kalırken emekliler bayram ikramiyelerindeki son durumu merak ediyor. Geçen yıl 1.100 TL olarak ödenen bayram ikramiyelerinin bu yıl zamlanarak ödenmesi bekleniyor. Emekliler yapılacak açıklamaları takip ederken rakamlar herkesi şoke etti.

BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK?

2023 yılında emeklilere verilen bayram ikramiyeleri hakkında yapılan araştırmalar hız kazandı. Ramazan Bayramı’nda 1.100 TL olarak verilen ödemeler Kurban Bayramı’nda da aynı şekilde ödendi.

2023 yılında umutlu olan emekliler maaşlarının yanı sıra asgari ücrete gelen zamla birlikte ikramiyelerine de zam geleceğini tahmin ediyor. Ödemelerin ise nisan ayı içerisinde yapılacağı netleşti.

RAKAMLAR ŞOKE EDİCİ

Kulislerden gelen son habere göre bayram ikramiyeleri 2.500 TL ile 3.000 TL arasında olacak. Konuya ilişkin önümüzdeki günlerde bakanlık tarafından resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

Exit mobile version