Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yeni duyurdu: Lise öğrencilerini ilgilendiriyor! 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri dikkat

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni bir karar alındığı açıklandı. Geçtiğimiz günlerde Bakan Özer yaptığı açıklamasında 9, 10, 11 ve 12. Sınıf öğrenci için yeni bir düzenlemeye gittiklerini duyurdu. Bakan Özer’in yaptığı o açıklama ve merak edilenler haberimizde:

2022 – 2023 eğitim öğretim yılı tüm hızıyla devam ediyor. MEB tarafından yapılan açıklamada yeni bir düzenlemeye gidildiği duyuruldu. Bakan Özer yaptığı açıklamasında 9, 10, 11 ve 12. Sınıf öğrencilerinin bu yıl öğrendikleri konuları pekiştirmeleri varsa öğrenme kayıpları ve eksikliklerini giderme amacı ile Dersler Cepte isimli mobil uygulama geliştirildiğini duyurdu.

İNDİRİLEBİLİR

Uygulamaların ücretsiz olarak kullanılabileceği belirtildi. App Store ve Google Play Store gibi mobil uygulama mağazalarından indirilebileceği açıklandı. Öğrenci ve velilerin uygulamadan faydalanabileceği gibi öğretmenlerin de faydalanabileceği açıklandı.

ÖĞRETMENLER DE ÖĞRENCİLERİ TAKİP EDEBİELCEK

Dersler Cepte uygulamasının öğrencilere öğrendikleri konuların tekrarının yapabilmeleri gibi pek çok farklı özellik sunacağı ifade edildi. Aynı zamanda öğretmenler de öğrencilerin öğrenme durumlarını daha yakından takip etmenlerine yardımcı olacak.

Exit mobile version