Ziraat Bankası ile emekliye özel telefon tarifeleri 80 TL’ye sabitlendi! İnternete bağlanmak sudan ucuza gelecek! Başvuru sms bilgisi…

Ziraat Bankası emeklilere özel yeni kampanyasını duyurdu. Bankaya gelerek ilk kez emeklilik hesabı açtıranlar ya da maaş hesabını bankaya taşıyanlar için mobil hat kullanımı avantajlı hale geliyor. Türk Telekom hattına sahip olanlar için sunulacak faydadan yararlanmak isteyenler Ziraat Bankası’na hesabını taşıdıktan sonra Türk Telekom hattına geçiş yapabilir. Emekliye özel tarifenin taahhütlü fiyatı 80 TL, sunulan tarifenin taahhütsüz fiyatı ise 150 TL’dir. Kampanya bittiğinde bu rakam 175 TL olacaktır.

80 TL’LİK PAKETİN DETAYI NEDİR?

Yeni yıl ile birlikte GSM operatörlerinin paket fiyatları da zamlandı. En düşük paket fiyatı neredeyse 100 TL’yi aştı. Ziraat Bankası bu pahalılıkta emekliye sunduğu kampanyası ile sadece 80’ye 3’lü paket tanımlayabilme fırsatı sundu.

Satın alınan paket içerisinde emekli Türk Telekom hat tarifelerine özel her yöne 750 dakika konuşma hakkı her yöne 750 sms ve 5 GB cepten internet fırsatı sunulmuştur. Türk telekomlular arası sınırsız konuşma hediye olarak ekleniyor.

TAAHHÜT VERMEK YETİYOR!

Paket içerisinde sunulan faydadan yararlanmak isteyen banka müşterisi Türk Telekom hattına 12 aylık taahhüt vererek sahip olabilir. Ziraat Bankası tarafından emekli müşteriler için özel olarak oluşturulan kampanyadan faydalanmak isteyenlerin paket aboneliğini başlatması gerekiyor. Ziraat emekli fırsat 5 GB tarifesi kapsamında sunulan faydadan yararlanmak isteyenler sms ile başvuru yapabilir.

PAKET BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ucuza faturalı hat sahibi olmak isteyenler 12 aylık taahhüdü verdikten sonra bu fırsattan yararlanabilir. Kampanyaya katılım sağlayabilmek için cep telefonunun mesaj kısmına ZİRAAT yazarak bir boşluk bırakıp TC kimlik numarası yazılmalı 5555‘e kısa mesaj olarak gönderilmelidir.

Bu işlem Türk Telekom hattı üzerinden yapılmalıdır. Gönderilen mesajın ardından onay mesajı gelecektir. Gelen mesaja ZİRAAT ONAY yazıp göndermek yeterli oluyor. Türk Telekom hat kullanıcıları istediğinde Türk Telekom’un müşteri hizmetleri hattını arayarak konu ile ilgili daha detaylı bilgi alabilir.

Exit mobile version