Editörün SeçtikleriEkonomiGenel

Yatırımcılara kötü haber: 3 ay sonra bir ilk yaşandı! Sertçe çakıldı

Bir dönem yatırımcısına iyi kazandıran Bitcoin’den kötü haber geldi. Kripto piyasasında hareketlilik devam ediyor. Gelen son habere göre Bitcoin sert bir şekilde çakıldı. Son olarak FED Başkanı Powell tarafından yapılan son açıklamayla satış baskısı arttı. Sabah gelen son rakamlara göre Bitcoin 3 ay sonra ilk defa 20 bin doların altına çakıldı.

Kripto para piyasasını yakından takip edenler Bitcoin’in verdiği kötü haberi sabah saatlerinde aldı. Bitcoin düşüyor mu? Bitcoin daha düşmeye devam edecek mi? Bitcoin son olarak psikolojik sınır olarak kabul edilen 20 bin doların altına düştü.

SALI GÜNÜNDEN İTİBAREN DEĞER KAYBETMEYE BAŞLADI

FED Başkanı Powell’in yaptığı açıklamalar kripto para piyasası tarafından yakından takip edilmişti. Salı gününden itibaren kan kaybetmeye başlayan Bitcoin bu sabah çok sert düştü.

13 OCAK’TAN SONRA BİR İLK YAŞANDI

Dün akşam sert bir şekilde düşmeye başlayan ve bu sabah saatlerinde ilk defa 20 bin doların altına gerileyen Bitcoin’den yatırımcılarına kötü haber geldi. Dünyanın en büyük kripto parası TSİ sabah saatlerinden itibaren yüzde 8,4’lük gerileme ile 19.910 doların altına düştü.

Alınan son rakamlara göre Bitcoin son 1 hafta içerisinde yatırımcısına yüzde 10,8 oranında değer kaybettirmiş oldu.