EkonomiEditörün SeçtikleriGenel

Motorin, benzin, LPG için 150 TL indirim duyurusu: Ay sonunda sona eriyor: Bu şartı gözden kaçırmayın

Brent petrolün dalgalı bir seyir izlemesi akaryakıt fiyatlarının değişmesine neden oluyor. Akaryakıt fiyatlarının da sürekli inip çıkması araç sahiplerinin dikkatini çekiyor. Gelen son habere göre akaryakıt harcamaları için bazı bankaların harcama karşılığında hediye verdiği belirtildi. Bugün bir kampanya duyurusu daha geldi. Motorin, benzin, LPG için 150 TL indirim duyurusu: Ay sonunda sona eriyor: Bu şartı gözden kaçırmayın! İşte detaylar

Akaryakıt fiyatlarındaki artış sürücülerin tepkisini çekiyor. Sektorel açıdan pek çok sürücü bankaların akaryakıt kampanyasını araştırmaya başladı. Buna göre Worldcard 31 Mart tarihine kadar yapılacak olan ilk 500 TL ve üzeri harcamada 50 TL olmak üzere toplam da 150 TL World puan verecek.

150 TL VERİLECEK

Kampanyaya ilişkin yapılan açıklamada şu detaylara dikkat çekildi:

Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar ile Albaraka Worldcard’ların da dahil olduğunu bildirdi. Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard’ları kampanyaya dahil etmeyen Worldcard; nakit çekim, iade ve puan kullanımı işlemlerinin kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceği belirtildi.

Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamaları dahil eden Worldcard, aynı zamanda mail order ve dijital kartla yapılan işlemleri de kampanya kapsamında değerlendireceğini duyuruldu.

1 AY SÜRE VERİLDİ

Kazanılan puanları 4 Nisan 2023 tarihinde hesaba yükleyecek olan Worldcard, puanların kullanım süresini ise 1 ay olarak belirledi. Kampanya dahilinde kazanılan puanlar motorin, benzin ve LPG alımlarında kullanılabilecek.