Kahramanmaraş depremini bilmişti: 7 Mart’ta deprem mi olacak? Twitter üzerinden açıkladı

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen 7,5 üzeri 2 deprem büyük yıkımlara yol açmıştı. 45 binden fazla kişinin hayatını kaybettiğini ve 100 binden fazla kişinin yaralandığı deprem 11 ili etkiledi. Depremden 3 gün önce Hollandalı deprem tahmini uzmanı Frank Hoogerbeets yeni bir tarihe işaret etti.

7 Mart tarihinde deprem mi bekleniyor? Kahramanmaraş depreminden sonra bölgedeki artçılar halen devam ediyor. Deprem uzmanlarına göre depremin artçıları 1 yıla kadar devam edecek.

Ancak astroloji alanına göre 7 Mart tarihinde başak dolunayı ile birlikte yeni bir deprem yaşanabilir. İşte detaylar..

7 MART’TA DEPREM Mİ OLACAK?

Depremlerin önceden bilinmesi için son 30 yıl içerisinde yapılan çalışmalar halen sonuç vermedi. Sadece 1-2 telefon uygulaması depremden saniyeler önce aldığı sinyallerle depremi haber verebiliyor. Ancak bu sürede de binadan çıkmak neredeyse imkansız. Sosyal medyada 7 Mart tarihinde deprem olacağına dair iddialar kuvvetlenmeye başladı. Özellikle bir takvim yaprağında dikkat çeken yazı herkesin konuştuğu konulardan biri oldu.

BUNU KÜÇÜMSEMEMELİYİZ

Sismik tehlikeye dikkat çeken Hollandalı deprem bilimci, “Yine sonuç olarak büyükten büyüğe bir sismik olay görebiliriz. 7’nin ortası olabilir ama aynı zamanda 8 kadirin oldukça üzerinde olabilir. Abartmıyorum, korkutmaya çalışmıyorum. Bu bir uyarı çünkü burada gördüğümüz kritik gezegen geometrisinin büyükten büyüğe sismik olaylara neden olduğu biliniyor. Bunu küçümsememeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version