Nevşin Mengü’den bomba kulis açıklaması: İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı! Ersan Şen değil!

Siyaset gündemi son dönemlerde Meral Akşener, İYİ Parti ve 6’lı masa durumunu tartışıyor. İYİ Parti’nin masadan kalkmasından sonra önemli gelişmeler yaşanıyor. Millet İttifakı ve İYİ Parti’nin atacağı adımlar merak ediliyor. İYİ Parti Cumhurbaşkanı adayı olarak Ersan Şen ön plana çıkmıştı. Ancak Nevşin Mengü’den dikkat çeken bir açıklama geldi.

Mengü, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında, “Muhtemelen İYİ Parti, alternatif bir ismi CB adayı olarak ilan edecek” dedi.

GÖRÜŞMEYE DEVAM ETMİŞTİ

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen canlı yayında katıldığı bir programda adaylığını açıklayınca Akşener’den de hamle gecikmemişti. İYİ Parti’den telefon geldiğini belirten Şen, Akşener’in kendisi ile görüşmek istediğini açıklamıştı.

Şen, İYİ Parti liderinin kendisine “Adaylık konusunda ciddi misiniz” diye sorduğunu ifade etmişti. Canlı yayına damgasını vuran bu görüşmenin ardından İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu’dan da bir açıklama gelmişti. Görüşmeyi doğrulayan Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetmişti: “Bir TV yayını sırasında Sn. Ersan Şen’in partimiz hakkında ortaya koyduğu kıymetli değerlendirmeler sebebiyle Genel Başkanımız kendisini arayarak teşekkür etmiş ve istişare amacıyla görüşmeye davet etmiştir. Saygılarımızla”

NEVŞİN MENGÜ PAYLAŞTI: GENÇLERE SICAK GELEN İSİMLER MASADA

Gazeteci Nevşin Mengü de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak “İYİP, bugün beşli masadan önce toplanıyor. Akşener’in masaya dönmesi çok olası görünmüyor. Muhtemelen İYİP, alternatif bir ismi CB adayı olarak ilan edecek. Bu isim muhtemelen Ersan Şen olmayacak. Teknokrat, gençlere sıcak gelen isimler masada.” dedi.

Exit mobile version