ABD Başkanı Biden’den kahreden haber! Kötü haberi doktoru duyurdu

ABD Başkanı Joe Biden’den kötü haber geldi. Joe Biden’in doktoru Kevin O’Connor yaptığı açıklamasında geçtiğimiz ay Biden’in göğsünden biyopsi ile alınan lezyonun kanserli hücre olduğunu duyurdu. Ancak doktor açıklamasında ek bir tedaviye gerek olmadığını belirtti. İşte detaylar..

16 Şubat tarihinde Biden’ın göğsünde oluşan bir lezyon için biyopsi işlemi yapılmıştı. Doktor O’Connor raporu kamuoyu ile paylaştı. Connor açıklamasında lezyonun bazal hücreli karsinom adı verilenb ir cilt kanseri türü olduğunu ifade ederek, “tüm kanserli doku başarı ile alındı” dedi.

EK BİR TEDAVİYE GEREK YOK

Biyopsi bölgesinin etrafındaki alanın da tedavi edildiğini ifade eden doktor, ek bir tedaviye gerek olmadığını söyledi. Bölgenin metastaz oluşumuna meyilli olmadığını açıkladı. Ancak diğer taraftan lezyonlarının boyutlarının büyüme potansiyeli olduğunu söyledi. Biyopsi kısmının iyileştiğini söyleyen doktor Biden’in gözetim altında tutulacağını belirtti.

NE OLMUŞTU?

80 yaşında olan Biden, son dönemlerde yaşı ve sağlık sorunları geri ABD Başkanlık görevini yerine getirip getiremeyeceği merak ediliyordu. Konuya ilişkin Doktor O’Connor’un detaylı bilgiler içeren raporunu kamuoyu ile 17 Şubat’ta paylaşmıştı.

Exit mobile version