Emniyet Personeli

PÖH Başvuru Ücreti Nereye Yatırılacak ? Başvurular Hakkında Tüm Detaylar

Bilindiği gibi Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuru ile 2 Kasım 2016 tarihinde PÖH başvuruları başladı.

Başvuru Sitesine Erişim Sağlanamıyor

2 Kasım 2016 tarihinden bu yana Polis Akademisi sitesindeki PÖH başvuru ekranına ulaşılamıyor. Şuanda siteye 900 bin ziyaretçinin giriş yaptığı belirtiliyor. Bu bağlamda ziyaretçi akınına uğrayan Polis Akademisi resmi web sitesi çökmüş durumda.

Konu ile alakalı olarak Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir açıklama yapılmadı. Polis Akademisi tarafından bir açıklama yapıldığında sizleri sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Diğer bir konu ise başvuru ücretlerinin nereye ve ne zaman yatırılacağıdır. 

Başvuru Ücreti Detayları 

Polis Akademisi tarafından yayımlanan kılavuzda PÖH adayları başvurularını online olarak tamamladıklarında kılavuzda belirtilen bankalara başvuru ücretlerini yatıracaklar. Böylelikle adayların başvuru işlemleri tamamlanmış olacak. Adaylar PÖH başvurusu için belirtilen bankalara 75 Türk Lirası ücret yatırmak zorundadırlar. 

Tüm personel alımları, kamu haberleri, Polis Akademisi haberleri ve uygulanan sınav, mülakat sonuçlarına ilişkin bilgilere ulaşmak için, mobil uygulamalarımızı kullanabilirsiniz. Uygulanan tüm kamu sınavları ve mülakatları kapsamında en güncel ve en doğru bilgilere bu sayede kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Kamupersoneli.net / ANKARA