Toplantı öncesi sürpriz duyuru: 6’lı masanın adayı resmen belli oldu! “O isim dışında aday önerilmeyecek!”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim için 14 Mayıs 2023 tarihini işaret etti. Ancak 6’lı masadan henüz bir aday açıklaması gelmedi. Yarın düzenlenecek olan 6’lı masa aday toplantısından önce sürpriz bir açıklama geldi. TELE1 yayınına katılan CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem tarafından önemli bir açıklama yapıldı. 6’lı masanın adayı resmen belli oldu.

Erdem, yayında yaptığı açıklama ile dikkat çekti. Kılıçdaroğlu dışında masaya öneri yapılmayacağını belirten Erdem, “”Kılıçdaroğlu dışında, belediye başkanı veya milletvekili masaya önerilmeyecektir” dedi.

“KILIÇDAROĞLU DIŞINDA MASAYA ÖNERİLMEYECEKTİR”

Adayların konuşulacağı önemli toplantıya bir gün kala adaylık mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın adaylık konusunda adının geçmesine değinen Erdem şunları dedi:

“5 parti onay verse bile 6’ncı partinin duruşu nettir. Cumhuriyet Halk Partisi içinden Kemal Kılıçdaroğlu dışında, belediye başkanı veya milletvekili masaya önerilmeyecektir”

BAŞKA BİR ADAY BELİRLENİRSE?

Eren Erdem, 6’lı masadan başka bir ismin aday olarak belirlenmesi durumuna ise, “Örneğin Akşener üzerinde uzlaşıldı, çıkarız çalışırız.” dedi.

Exit mobile version