AHBAP Başkanı Haluk Levent duyurdu: Yeni kararını açıkladı! “Artık yoruldum”

AHBAP Derneği Başkanı ve şarkıcı olan Haluk Levent sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir açıklama yaptı. Twitter üzerinden yeni kararını açıklayan Haluk Levent “Artık yoruldum” diyerek önemli bir duyuru yayımladı.

AHBAP’ın kurucusu Haluk Levent sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında. Sosyal medya hesabından önemli paylaşımlarda bulunan Haluk Levent’in paylaşım dikkat çekti.

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depreminin yaraları sarılmaya çalışıyor. AHBAP Derneği ile deprem bölgelerine yardım götüren Haluk Levent bu süreç içerisinde hedef haline geldi. Eleştirilerin hedefi olan Haluk Levent bu defa cevap vererek “Artık yoruldum” dedi.

“BİZLERDEN RAPOR İSTEYENLERE 24 MART’TA AÇIKLAYACAĞIZ”

Tüm bu eleştirilerin ardından derneğinin incelenmesi için İçişleri Bakanlığı’na çağrı yapan Levent, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği tarafından incelemeye alındıklarını açıkladı. Şirketin kendilerinden 24 gün ek süre istediklerini belirten ünlü isim, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Bizlerden hesap isteyen ‘Ne yaptın açıklasana’ diyen Twitter’daki hesaplara şunu söyleyeyim. Bizler 24 Mart’ta ilk denetim raporunu açıklayacağız. Sizin savunduğunuz dernek ya da kurumların da 24 Mart’ta denetim raporunu açıklamalarını ısrarla istemenizi öneriyorum” dedi.

“AÇIKLAMA YAPMAKTAN YORULDUM”

Twitter hesabından peş peşe açıklamalar yapan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı: “Ve ben Haluk Levent olarak bu kadar açıklama yapmaya çalışmaktan, herkese kendimizi anlatmaya çalışmaktan yoruldum. Bundan sonra tüm açıklamalar AHBAP Derneği Yönetim Kurulu tarafından AHBAP hesabından yapılacaktır. Ben sahada işimin başında olacağım. Bilginize..

Exit mobile version