WhatsApp’ın gelişmiş sürümü ile Plus ayrıcalığı akıllı telefonlarda hissedilecek! WhatsApp Plus özelliği nedir? Güvenilir midir?

Dünyada iletişim kurabilmek için en çok tercih edilen mesajlaşma aracı olan WhatsApp bir üst sürümü WhatsApp Plus ile daha kaliteli bir deneyim sunuyor. Resmi olarak sürümü bulunmayan WhatsApp Plus ortaya koyduğu detaylar ile uygulamadan daha iyi performans alabilmeyi sağlıyor. Anlık mesajlaşma uygulaması olarak hem ülkemizde hem dünyada popülerliğini gittikçe arttıran WhatsApp için kullanıcı deneyimi büyük önem taşıyor.

Whatsapp uygulamasına belirli aralıklarla güncellemeler gelerek daha kişiselleştirilebilir ve güvenli bir alan oluşturulmaya çalışılıyor. Özellikle problem haline gelen ve zamanla aşılan çevrimiçi bilgisi, mavi tik, durum paylaşma süreci ve son görülme alanı her yeni güncelleme ile kişiselleştirebilmeyi kolay hale getiriyor. Öte yandan klasikleşmiş bu özellikler WhatsApp Plus sürümünde bir üst seviyeye taşınıyor.

TÜM SINIRLAR KALKIYOR!

İlk kez bu kavramla karşılaşan kullanıcıların merak ettiği en önemli konu güvenlik sorusu oluyor. WhatsApp Plus resmi olarak Google Play ya da App Store mağazasında bulunmayan yan uygulama olarak geçer. Resmi olmaması güvenlik sorunlarını beraberinde getirebilir.

Ancak WhatsApp’ın resmi sürümü içerisinde yer almayan özellikler daha cezbedici oluyor. WhatsApp Plus’ı klasik WhatsApp’tan ayıran en önemli özellik kullanım sırasında uygulanan tüm sınırların kaldırılabiliyor oluşudur.

DAHA BÜYÜK DOSYALAR İLETİLEBİLİR!

WhatsApp Plus içerisinde klasik emojiler dışında daha fazla çeşitlilik ön plana çıkıyor. Arka planda kullanılan tema özelleştirilebilir. Normal şartlarda gönderilen dosya boyutu belirli bir sınırlandırma içerirken WhatsApp Plus’ta bu sınır ortadan kalkıyor. Sohbetler şifre konarak yapılabiliyor. Kişi istediğinde durumunu WhatsApp Plus’ta gizleyebilir.

WHATSAPP PLUS GÜVENİLİR Mİ?

WhatsApp Plus cep telefonu yüklendiğinde kamera, fotoğraf, kişiler ve mikrofona erişim talep edilir. Bu demek oluyor ki uçtan uca şifreleme garantisi sunamıyor. 3.taraf bir uygulama olarak daha çok ön plana çıkıyor. Bu nedenle WhatsApp Plus için güvenlik konusunda net bir hüküm koyabilmek mümkün olmuyor.

WHATSAPP PLUS’IN DİĞER ÖZELLİKLERİ…

WhatsApp Plus kullanılarak tema mağazası telefona tamamen indirilebiliyor. Bireysel zevke göre inşa edilebilir.. WhatsApp Plus’ın en önemli özelliklerinden birisi çevrimdışı modu oluyor. Uygulama içerisinde dahi kişi çevrimdışı gözükebilir. Sohbetlere özel şifre konabilir. Whatsapp Plus’ın diğer özellikleri arasında şunlar yer alıyor:

Exit mobile version